Üdv az új helyen!

Kedves Régi és Új Olvasók,

üdvözöllek Benneteket a Portugálos dolgok blog új hazájában, a Blogrepublikon.

A bloggazda mániái továbbra is ugyanazok lesznek, mint eddig: avagy luzofón érdekességek a középkortól máig, irodalom, történelem, politika, zene, foci és ami még belefér.

Minden, eddig a postR-en publikált poszt olvasható itt is, újabbak odaát már nem kerülnek fel.

Sajnos a postR-en a költöztetés időpontjában nem voltak olvashatók a kommentek, így ezek nélkül jelennek meg a régi posztok a Blogrepublikon, de mivel olyan nagyon sok komment nem is született, talán nem veszitek rossz néven.

Továbbra is szeretettel várok mindenkit, és kommenteljetek sokkal többet, mint eddig!

Gloria Mundi

6 hozzászólás

 1. biga156 — 2012-02-05 18:34 

Üdv nektek itt a megújult és még így tesztüzemben is szép, letisztult felületen. Egy apróságra szeretném felhívni a figyelmet csak (és kerestem hová írjam, de nem találtam – ha én vagyok figyelmetlen bocs): kicsit (nagyon) feleslegesnek érzem a jelszóerősség ilyen nagy elvárásait. Egy tipikus bloghozzászóló sosem használna erre a célra 12 karakteres, kis, nagybetűt, számokat és spec karaktereket használó jelszavat. Ugyanezen réteg még a netbankjához is csak ritkán használ ilyet, illetve ez még ott sem elvárás 🙂 Ha lehet a végleges verzióban lazítsatok kicsit ezen 🙂

 2. gloriamundi — 2012-02-05 19:38 

Hohó, itt az első hozzászólóm 🙂
Továbbítom az illetékeseknek, ha nem látnák amúgy is… Mert én nem tudom, ők mit látnak… De sztem nagyjából mindent.
Én is elvagyok egyszerűbb passwordökkel úgy általában.

 3. blogrep-admin — 2012-02-06 00:18 

A jelszó összetettsége rajtunk kívül álló előírás. És hát a BlogRepublik ezért is biztonságosabb, mint bármelyik pénzintézet, úgyhogy nyugodtan tartsd a pénzed inkább nálunk 🙂

 4. gloriamundi — 2012-02-06 10:26 

Ezt még az előző verziónál kérdezte vki, de az élesnél se változott: mit keres a menüben az About, meg Ez egy minta oldal kitétel?

 5. tucano — 2012-02-06 00:30 

Itt vagyok!! Kár a postr-n található irodalomtörténeti értékű és egyben pótolhatatlan kommentekért, de majd írok újakat:)

 6. gloriamundi — 2012-02-06 10:24 

Ha egyszer sok időm lesz, átmásolom az érdemi kommenteket onnan, mert azóta persze elérhetőek, csak pont, mikor a költözés folyt, nem voltak a helyükön.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.