Miért igen – és miért nem itt (goldenblog)

Kedves Olvasóim,

miután a többiek (Tiboru és Pizka) kifejtették, hogy miért nem indulnak a goldenblogon idén (meg soha többé?), csak röviden jelzem, hogy én viszont indulok, de nem ezzel a bloggal, hanem a Szexcsatákkal, mert az nagyobb közönséget érdekel(het), mint a Lusitania. Nem akarok most belemenni a verseny szervezésébe, kritériumaiba, satöbbi, két éve nem én neveztem, és még csak nem is tudtam, eszik-e vagy isszák, az olvasóim tettek a listára, a zsűri meg a negyedik helyre. Nekem ez akkor jelentett valamit, főleg, hogy a konteó utódja lehettem.

Sokkal kevesebb időm van most erre a blogra, mint azelőtt, ebben az évben sajnos a havi egy poszt jött csak össze, de szívügyem, és azt remélem, hogy a verseny puszta léte engem is motivál. Úgyhogy, ha van kedvetek rám szavazni, itt megtehetitek. Előre is köszönöm!

Glória

4 hozzászólás

 1. tiboru — 2012-08-22 10:37 

Glória elfelejtette mondani, hogy a Szexcsatákat a Kult-szórakozás kategóriában keressétek!

 2. kszabo — 2012-08-22 10:54 

Ott a helye:) Biológiai hadviselésnek nehéz lenne beállítani, mert akkor az eszközei később fejlődnének ki mint a bölcsességfog. Majd a létszámfeladatok beállítása után leszáradnának, benőnének, kinek kinek eszköze szerint:) A vese kiszolgálása már szerényebb eszköztárral is kielégíthető. Így marad a Kult-szórakozás kategória. Ugyan vallási teoretikusok évezredek óta igyekeznek az első verzió bemagyarázására, de a nép ettől bölcsebb:) Üdv

 3. gloriamundi — 2012-08-22 11:10 

Hú, tényleg elfelejtettem ezt beletenni 🙁
Kösz a kiegészítést 🙂

 4. skeat21 — 2012-08-28 13:55 

Szia!
Van egy hasonló profilú blogom, keress meg, szerintem együtt tudnánk működni 🙂
Üdv
András

Az oldal:
http://hungaroportugal.wordpress.com/

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.